Εταιρεία

Εταιρεία

Εταιρική Παρουσίαση

Με παρουσία πλέον των 40 ετών, από το 1975 και τον Ιωάννη Βουτσίνο, δραστηριοποιούμαστε στην κατασκευή και την ανέγερση βιομηχανικών και ενεργειακών έργων, καθώς και στην υλοποίηση πολύπλοκων έργων υποδομής με κύριο δομικό στοιχείο το χάλυβα.

Έχουμε εδραιώσει την παρουσία μας στα μεγαλύτερα έργα υποδομής, τόσο σε εγχώριο όσο και σε διεθνές επίπεδο με συμβάσεις υπεργολαβίας για τους μεγαλύτερους κατασκευαστικούς και βιομηχανικούς ομίλους, στοχεύοντας στην προσφορά ολοκληρωμένων και αξιόπιστων
τεχνικών εφαρμογών και ικανοποιώντας τις αυστηρότερες ποιοτικές προδιαγραφές του σύγχρονου κατασκευαστικού κλάδου.

Η άριστη τεχνογνωσία, η πολυετής εμπειρία στον κλάδο των κατασκευών και η άρτια και δυναμική στελέχωση από ένα έμπειρο και εξειδικευμένο δίκτυο μηχανικών, επιτρέπει τη διεύρυνση του εργοληπτικού μας αντικειμένου και την απόδοση έργων υψηλών προδιαγραφών, εφαρμόζοντας μια ευρεία γκάμα δομικών υλικών.

Εταιρική Φιλοσοφία

Με γνώμονα την υψηλή ποιότητα και την αξιοπιστία των κατασκευών και με απόλυτο σεβασμό στην επένδυση και το χρονικό προγραμματισμό του πελάτη, παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε πολύπλοκα κατασκευαστικά ζητήματα. Στόχος μας η προσφορά ανταγωνιστικών τεχνικών προϊόντων, απόλυτα προσαρμοσμένων στις σύγχρονες ευρωπαϊκές προδιαγραφές και στις ειδικές απαιτήσεις του επενδυτή.

Πρωταρχική έγνοια των στελεχών μας αποτελεί η μεγιστοποίηση του βαθμού ικανοποίησης του πελάτη, σε όλα τα έργα που υλοποιεί η εταιρεία, ανεξαρτήτως του οικονομικού μεγέθους της επένδυσης.

Στην κατεύθυνση αυτή, η εξατομίκευση των διαδικασιών μελέτης, ο αναλυτικός σχεδιασμός των παραμέτρων του υπό κατασκευή έργου, η εύρεση της πλέον λειτουργικής και οικονομικής τεχνικής λύσης και η επίτευξη της βεβαιότητας ότι η επένδυση θα προσδώσει τα μέγιστα δυνατά οφέλη προς τον πελάτη μας, αποτελούν σταθερή μας αξία. 

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε την χρήση cookies και τους όρους χρήσης.