Εταιρεία

Εταιρεία
Εταιρική

Παρουσίαση
Γ.Βουτσίνος & Σια Ο.Ε. - Τεχνική Εταιρεία

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1975 από τον Ιωάννη Βουτσίνο ως ατομική επιχείρηση, αναλαμβάνοντας με συμβάσεις υπεργολαβίας, τόσο στην Ελλάδα όσο και στη Μέση Ανατολή, ανεγέρσεις μεταλλικών κατασκευών και μηχανολογικών εγκαταστάσεων της βαριάς βιομηχανίας.

Το 2003 πήρε εταιρική μορφή, υπό την επωνυμία Metal Center, συμμετέχοντας στην κατασκευή και την ανέγερση των μεγαλύτερων βιομηχανικών και ενεργειακών έργων της χώρας, καθώς και στην υλοποίηση πολύπλοκων έργων υποδομής, με κύριο δομικό στοιχείο το χάλυβα.

Από το 2007, με γνώμονα την άριστη τεχνογνωσία και την πολυετή εμπειρία στον κλάδο των κατασκευών, στελεχώνεται άρτια και δυναμικά, με ένα έμπειρο και εξειδικευμένο δίκτυο μηχανικών, στοχεύοντας στη διεύρυνση του εργοληπτικού της αντικειμένου και στην απόδοση έργων υψηλών προδιαγραφών, εφαρμόζοντας μια ευρεία γκάμα δομικών υλικών.

Θετικό επιστέγασμα του ανωτέρω εγχειρήματος αποτέλεσε, η ίδρυση της G&A Constructions – Γ. Βουτσίνος & Σια Ο.Ε. το 2011, από τους Μηχανικούς Γεώργιο Βουτσίνο & Αλβέρτο Βουτσίνο, με στόχο τη διαχείριση των διευρυμένων πλέον κατασκευαστικών δραστηριoτήτων της Metal Center και την προσφορά ολοκληρωμένων και αξιόπιστων τεχνικών εφαρμογών, ικανοποιώντας τις αυστηρότερες ποιοτικές προδιαγραφές του σύγχρονου κατασκευαστικού κλάδου.


Εταιρική Φιλοσοφία

Με γνώμονα την υψηλή ποιότητα και την αξιοπιστία των κατασκευών και με απόλυτο σεβασμό στην επένδυση και το χρονικό προγραμματισμό του πελάτη, παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε πολύπλοκα κατασκευαστικά ζητήματα, στοχεύοντας στην προσφορά ανταγωνιστικών τεχνικών προϊόντων, απόλυτα προσαρμοσμένων στις σύγχρονες ευρωπαϊκές προδιαγραφές και στις ειδικές απαιτήσεις του επενδυτή.

Πρωταρχική έγνοια των στελεχών μας, αποτελεί η μεγιστοποίηση του βαθμού ικανοποίησης του πελάτη, σε όλα τα έργα που υλοποιεί η εταιρεία και ανεξαρτήτως του οικονομικού μεγέθους της επένδυσης.

Στην κατεύθυνση αυτή, σταθερή πεποίθηση μας αποτελεί η ιδέα της εξατομίκευσης των διαδικασιών μελέτης και αναλυτικού σχεδιασμού των παραμέτρων του υπό κατασκευή έργου, με στόχο την εύρεση της πλέον λειτουργικής και οικονομικής τεχνικής λύσης και την επίτευξη της βεβαιότητας ότι η επένδυση θα προσδώσει τα μέγιστα δυνατά οφέλη προς τον πελάτη μας.

 

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε την χρήση cookies και τους όρους χρήσης.