Εταιρεία

Εταιρεία

Εταιρική Παρουσίαση

Με παρουσία πλέον των 45 ετών, δραστηριοποιούμαστε στην κατασκευή και την ανέγερση βιομηχανικών και ενεργειακών έργων, καθώς και στην υλοποίηση πολύπλοκων έργων υποδομής με κύριο δομικό στοιχείο το χάλυβα.

Έχουμε εδραιώσει την παρουσία μας στα μεγαλύτερα έργα υποδομής, τόσο σε εγχώριο όσο και σε διεθνές επίπεδο με συμβάσεις υπεργολαβίας για τους μεγαλύτερους κατασκευαστικούς και βιομηχανικούς ομίλους, στοχεύοντας στην προσφορά ολοκληρωμένων και αξιόπιστων
τεχνικών εφαρμογών και ικανοποιώντας τις αυστηρότερες ποιοτικές προδιαγραφές του σύγχρονου κατασκευαστικού κλάδου.

Η άριστη τεχνογνωσία, η πολυετής εμπειρία στον κλάδο των κατασκευών και η άρτια και δυναμική στελέχωση από ένα έμπειρο και εξειδικευμένο δίκτυο μηχανικών, επιτρέπει τη διεύρυνση του εργοληπτικού μας αντικειμένου και την απόδοση έργων υψηλών προδιαγραφών, εφαρμόζοντας μια ευρεία γκάμα δομικών υλικών.

Εταιρική Φιλοσοφία

Με γνώμονα την υψηλή ποιότητα και την αξιοπιστία των κατασκευών και με απόλυτο σεβασμό στην επένδυση και το χρονικό προγραμματισμό του πελάτη, παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε πολύπλοκα κατασκευαστικά ζητήματα. Στόχος μας η προσφορά ανταγωνιστικών τεχνικών προϊόντων, απόλυτα προσαρμοσμένων στις σύγχρονες ευρωπαϊκές προδιαγραφές και στις ειδικές απαιτήσεις του επενδυτή.

Πρωταρχική έγνοια των στελεχών μας αποτελεί η μεγιστοποίηση του βαθμού ικανοποίησης του πελάτη, σε όλα τα έργα που υλοποιεί η εταιρεία, ανεξαρτήτως του οικονομικού μεγέθους της επένδυσης.

Στην κατεύθυνση αυτή, η εξατομίκευση των διαδικασιών μελέτης, ο αναλυτικός σχεδιασμός των παραμέτρων του υπό κατασκευή έργου, η εύρεση της πλέον λειτουργικής και οικονομικής τεχνικής λύσης και η επίτευξη της βεβαιότητας ότι η επένδυση θα προσδώσει τα μέγιστα δυνατά οφέλη προς τον πελάτη μας, αποτελούν σταθερή μας αξία. 

Η ιστορία μας – 50 χρόνια παρουσίας

1975: Η εταιρεία ιδρύεται από τον Ιωάννη Βουτσίνο ως ατομική επιχείρηση, αναλαμβάνοντας ανεγέρσεις μεταλλικών κατασκευών και μηχανολογικών εγκαταστάσεων, βαριάς βιομηχανίας

2003: Παίρνει εταιρικό σχήμα και συμμετέχει στην υλοποίηση πολύπλοκων έργων υποδομής, με κύριο στοιχείο το δομικό χάλυβα.

2007: Με γνώμονα την άριστη τεχνογνωσία και την πολυετή εμπειρία, στελεχώνεται άρτια και δυναμικά με ένα έμπειρο κι εξειδικευμένο δίκτυο μηχανικών, στοχεύοντας στην απόδοση έργων υψηλών προδιαγραφών.

2013: Εισέρχεται η 2η γενιά με την ίδρυση της “G&A Costructions, στοχεύοντας στη διαχείριση των διευρυμένων πλέον δραστηριοτήτων και την προσφορά ολοκληρωμένων τεχνικών εφαρμογών.

2016: Θετικό επιστέγασμα του ανωτέρου εγχειρήματος αποτέλεσε η δημιουργία των  εγκαταστάσεων επεξεργασίας δομικού χάλυβα στον Ασπρόπυργο Αττικής.

2022: Ακολουθώντας την ίδια πορεία και με πρόθεση την επέκταση των δραστηριοτήτων στο τομέα των Έργων Πολιτικού Μηχανικού, ιδρύεται και η τεχνική εταιρεία “Βουτσίνος Μ.Ι.Κ.Ε. ”

2023: Σήμερα υπό τη διαχείριση του Γεωργίου Βουτσίνου Δίπλ. Μηχ/γου Μηχανικού και Αλβέρτου Βουτσίνου Διπλ. Πολ. Μηχανικού, στοχεύουμε στις αυστηρότερες ποιοτικές προδιαγραφές του σύγχρονου κατασκευαστικού κλάδου και στη διεύρυνση των κατασκευαστικών δραστηριοτήτων.

ΣυνεχίζουμεΣυνεχίζοντας την πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε την χρήση cookies και τους όρους χρήσης.